18 Mart 2018 Pazar

Darbeye Dayanıklı Cam Filmi

Darbeye dayanıklı film, anti-vandal film, darbeye dayanıklı koruyucu cam filmi, darbeye dayanıklı film, darbeye dayanıklı film, koruyucu darbeye dayanıklı film.

Darbelere karşı koruyucu filmler, evinizin hırsızlardan korunmasına yardımcı olacak, yangının sonuçları, çocuğunuzu yaralanmaya karşı koruyacaktır.

Pencerelerdeki koruyucu film görünmez, görünümü rahatsız etmez. Aynı zamanda, pencereleri kesmek, vandalizm veya mekanik etkilerden korur. Darbelere karşı dayanıklı bir film takmak sizi camlardaki ızgaralardan koruyacaktır.

 Plastik pencereler için darbeye dayanıklı koruyucu film

SU-1 sınıfı penceresindeki koruyucu filmin, önemli malzeme değerlerine (daireler, ofisler, barlar, kafeler) sahip olmayan nesneler üzerine kurulması tavsiye edilir. SU-1 sınıfının filmi, ağır metal nesnelerin, terkedilmiş taşların etkilerine karşı koruma sağlayacaktır.

Maddi değeri olan nesneler (müzeler, banka ameliyathaneleri, mücevher mağazaları, gece eczaneleri), SU-2 ve SU-3 sınıflarının filmlerini kurmak gerekir.

Bu anti-şok filmi, ağır metal nesneler, Molotof kokteylleri ile önemli hedefe ulaşan vuruşlara karşı koruma sağlar.

Uygulanan koruyucu film ile camın mukavemeti birçok kez geliştirilmiştir. Birçok darbeyle bile kırılması zordur. Ve cam kırılırsa, çerçeveden düşmeden film üzerinde kalır.

Bu filme ve suçluların pencereleri kırmalarına harcanan ekstra zaman sayesinde, hırsız alarmı ile donatılmış bir nesne, polis ekibine ulaşmak ve suçluyu alıkoymak için zaman alacak.

Plastik pencereler için koruyucu film, yüksek sıcaklıklara dayanır ve bir yangın meydana gelirse, koruyucu filmli cam patlamaz, ancak çatlar ve parçalar filmde kalır. Bunun nedeni, filmin yanıcı bir malzeme olmamasıdır.

Çocuğunuz varsa, apartmandaki herhangi bir cam yüzeyinde, evinize koruyucu bir film koyabilirsiniz ve oyunda çocuğun cam kapıyı veya pencereyi yanlışlıkla kırmasından korkmayın.Fragmanlar filmde kalacak ve çocuğunuzu yaralamayacak.

Koruyucu filmlerin büyük kısmı, mevcut çift camlı pencerelerinizi değiştirmeye gerek olmamasıdır. Film üzerlerine yapıştırılacak. Dairenizi (ofis) vandallardan korumak istiyorsanız, film dış cama uygulanacaktır. Göreviniz çocuğunuzu korumaksa - içeride. Ve endişelenmeyin, pencereleri yıkarken pencerelere çarpmaya dayanıklı film zarar görmeyecektir. Tüm cam filmleri çizilmez bir kaplamaya sahiptir. Anti-vandal film kurulumu için garanti süresi üç yıldır.

Darbeye Dayanıklı Cam Filmi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder